Vakantiewoningen in Het Groene Hart

 • Park Wijde Aa - Polder 5

  Roelofarendsveen
  Begane grond: entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Woon-/eetkamer met open keuken met o.a. grote koelkas. Buitenterras. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met ligbad en separate douche. Buitenterras. Verdieping: één grote slaapkamer met drie bedden. Ruime inpandige berging. Dakterras.
  5 persoons
 • Begane grond: entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Woon-/eetkamer met open keuken met o.a. grote koelkast en een buitenterras. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met ligbad en separate douche. Buitenterras. Verdieping: één grote slaapkamer met drie bedden. Een ruime inpandige berging en een dakterras.
  4 persoons
 • Park Wijde Aa - Wijde Aa 4

  Roelofarendsveen
  Begane grond: entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Ruime woon-/tuinkamer met open keuken met o.a. grote koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Buitenterras. Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Badkamer met ligbad, separate douche en extra toilet. Balkon.
  4 persoons
 • Park Wijde Aa - Wijde Aa 5

  Roelofarendsveen
  Begane grond: entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Ruime woon-/tuinkamer met open keuken met o.a. grote koelkast. Buitenterras. Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden en een overloop met een eenpersoonsbed. Badkamer met ligbad, separate douche en extra toilet. Balkon.
  5 persoons
 • Begane grond: entree/hal met toilet en aangrenzend een inpandige berging. Een ruime woon-/tuinkamer met open keuken met o.a. grote koelkast en een buitenterras. Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden en een overloop met een eenpersoonsbed.
  4 persoons