Vakantiewoningen in Maasland

 • De Bosvilla’s zijn exclusief voor Herperduin ontworpen en gebouwd met een maximum kwaliteit van het binnenmilieu en zeer energiezuinig. Volledig gebouwd met goede duurzame materialen en een uniek wandverwarmingssysteem, dat garant staat voor behaaglijke, gezonde verwarming zonder hinderlijke luchtstromingen en stofverbranding.
  6 persoons
 • Op de begane grond bevinden zich de eethoek en de open keuken met combi-magnetron en afwasmachine. Op de bovenverdieping een zithoek met een haardkachel en TV. Daarnaast is er op deze verdieping de eerste slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wastafel.
  8 persoons
 • Van de 8 persoons Bosvilla is één villa verbouwd tot een luxe Bosvilla voor 6 personen. De villa is te boeken via de receptie. De sfeervolle Bosvilla heeft nieuw meubilair en een luxe flatscreen in de 'speelkamer'. Deze nieuwe De Luxe bungalow is te boeken via onze receptie.
  6 persoons
 • Twee-onder-één kap bungalow. Deze bungalow heeft 1 kamer voor maximaal twee personen. Deze bungalow beschikt over een tweepersoons bedstee, een open keuken, een badkamer met bubbelbad, een aparte WC en sfeervolle gashaard.
  2 persoons
 • Een vrijstaande éénkamer bungalow voor maximaal twee personen. Deze bungalow is romantisch ingericht met oud-grenen meubelen en een autenthieke bedstee met hartjes in de deuren. Daarnaast beschikt deze bungalow over een open keuken, een badkamer met een driehoekig bubbelbad, een sfeervolle gashaard en een CV.
  2 persoons
 • Een mooie vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen. Deze bungalow heeft 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. De bungalow beschikt over een CV en in de badkamer een douche en WC.
  4 persoons
 • Vrijstaande bungalow voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. 1 Ouder slaapkamer en een slaapkamer voor de kinderen met een kinderledikant en een hoogslaper. CV en badkamer met douche en WC.
  4 persoons
 • Deze vrijstaande bungalow is voor maximaal 4 personen ingericht en beschikt over een bedstee voor twee personen. Daarnaast heeft het een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. Ook heeft deze bungalow vloerverwarming en een CV. De badkamer heeft een driehoekig bubbelbad en een keuken beschikt over een magnetron.
  4 persoons
 • Deze bungalow is voor maximaal 4 personen te boeken. De bungalow beschikt over twee slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. De bovenverdieping heeft een balkonkamer. De badkamer beschikt over een wc en een douche of bad naar keuze. Kenmerken - Centrale schotel voor radio en TV - WIFI - Aankomst 15.00 - vertrek 10.00 uur.
  4 persoons
 • Er zijn twee bungalows verbouwd tot het type A De Luxe. Deze bungalows beschikken over een vaatwasser, een flatscreen TV in de woonkamer en een TV op de bovenverdieping. Buiten is er een overdekt terras met een buiten haard. Deze nieuwe De Luxe bungalows zijn te boeken via onze receptie.
  4 persoons
 • Bungalow Type B is voor maximaal 6 personen. De bovenverdieping heeft een ruime balkonkamer met een tweerpersoonsbed en een overloopslaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, ook is er beneden een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een wc en een douche of bad naar keuze.
  6 persoons
 • Deze bungalow heeft slaapruimte voor maximaal 6 personen. Deze slaapplaatsen zijn verdeeld over 3 slaapkamers. Op de bovenverdieping vind je twee kamers. Een balkonkamer, deze heeft een tweepersoonsbed en een overloopslaapkamer deze heeft 2 éénpersoonsbedden. Beneden is er nog een slaapkamer ook deze beschikt over 2 éénpersoonsbedden.
  6 persoons
 • Deze bungalow is voor maximaal 6 personen en heeft 2 slaapkamers beneden met elk 2 eenpersoonsbedden. Met een draaitrap komt u uit op de balkonkamer met één tweepersoonsbed. Daarnaast is er een aparte toilet en een badkamer met douche of bad (naar keuze).
  6 persoons