Vakantiewoningen in Groningen

 • De Waddenhoeve

  Noordpolderzijl
  Groepsaccommodatie De Waddenhoeve is een leuk groepsverblijf in de provincie Groningen, op zo’n twee kilometer afstand van de waddenkust nabij Pieterburen. Groepsverblijf, accommodatie, vakantiehuis of kampeerboerderij? Vanuit onze kampeerboerderij, zoals de groepsaccommodatie ook wel genoemd wordt, zijn er verschillende activiteiten te beleven.
  30 persoons
 • Een sfeervolle inrichting, fris, eigentijds en van alle gemakken voorzien om optimaal te genieten van een heerlijk verblijf. De appartementen hebben alles in huis om het u helemaal naar de zin te maken!
  2 persoons
 • Lekker met het gezin even weg van alle drukte? De 4-persoonsbungalows zijn ideaal voor jonge gezinnen. Een ingerichte keuken met magnetron, twee slaapkamers en een ruime badkamer. Ontspanning op het park en in de regio!
  4 persoons
 • Groepsaccommodatie de Pageborg is perfect voor groepen van 50 tot 150 personen. En wanneer de groep nog iets groter is dan kun je ook in bungalows overnachten. Zelfs kamperen behoort tot de mogelijkheden. Gezamenlijk ontbijten en avondeten, één of meerdere actieve en educatieve dagprogramma’s en ’s avonds een bonte avond of feestavond.
  150 persoons
 • De luxe bungalows zijn de nieuwste bungalows. Met hun ruime en trendy interieur en sfeervolle woonkamer biedt deze bungalow een eigentijdse vakantiebeleving. Het ideale onderkomen voor een vakantie!
  6 persoons