Duinoord

Duinoord “All inclusive” in & outdoor
Voor kinderen is een dagje bij Duinoord als een dag in het paradijs. Overal waar ze kijken is iets te beleven! Binnen vallen de monden open bij het zien van de binnenspeeltuin. En buiten? Daar leven ze zich uit op de splinternieuwe bounce trampolines of in het klimbos. Ook de kleintjes vermaken zich in hun eigen speeltuin met speelhuisjes en een springkussen. En om de dag helemaal fantastisch te maken is er heel veel lekker eten en drinken!

All inclusive: onbeperkt eten en drinken
Bij Duinoord neemt niemand belegde broodjes en pakjes sap mee. Het eten en drinken zit hier gewoon bij de entreeprijs inbegrepen. En wat voor eten! In het Pannenkoekenhuis bakken ze precies de pannenkoek die jij wilt, er is een Frietkar met friet en uit de snackmuur haalt iedereen onbeperkt de lekkerste hapjes. Bij de drankenbar lessen bezoekers hun dorst met frisdranken en milkshakes. En als klap op de vuurpijl is er het Dessert vol heerlijkheden als softijs, snoep en suikerspin.

Buitenspeeltuin met klimbos
De speeltuin van Duinoord is voor zowel kinderen als ouders een heerlijke plek. Terwijl de kleintjes in het speciaal voor hen aangelegde speeltuintje spelen, kijken de ouders vanaf een loungebank op het ruime terras toe. Over de goed begaanbare paden vindt iedereen zijn weg naar de attracties voor de oudere kinderen. Pannaveldjes, voetbalveldje, een mini quadbaan en natuurlijk het klimbos bieden hen urenlang plezier!
Daar genieten ouders natuurlijk ook van.
Binnen- en buitenspeeltuin met klimbos in Helvoirt leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Voor openingstijden & prijzen zie onze site

Adres

Duinoord
Duinoordseweg 8
5268LM Helvoirt

Telefoon0411 - 64 12 18
Websitehttp://www.duinoord.nl open de website
Open de website