Drouwenerzand Hotel

Vier je vakantie midden in de natuur én inclusief toegang tot Drouwenerzand Attractiepark. Extra leuk; frites, snacks, dagsoep, fruit, koffie, thee, limonade en softijs is allemaal onbeperkt inbegrepen bij de toegang tot het pretpark. Vakantiepark Drouwenerzand ligt bij must-see locaties als Drouwenerzand stuifzandvlakte, het grootste hunebed van Nederland en ultiem Drenthelgebied Geopark de Hondsrug.

Of u nu maar één nachtje blijft overnachten in ons hotel of meerdere dagen bij ons verblijft: vervelen zult u zich zeker niet. Het hotel wordt omringd door de groene bossen en uitgestrekte heide van Drenthe, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Met kinderen in uw gezelschap is een bezoek aan ons attractiepark onmisbaar in uw programma. Verder vindt u diverse galerieën, musea, markten, speeltuinen, zwembaden en natuurlijk Dierenpark Emmen in de directe omgeving. Ervaar het zelf: Drenthe is de ideale plek voor een verblijf in een hotel!

Arrangementen en last minutes
We maken uw weekendje weg of vakantie in ons hotel graag zo prettig mogelijk. Daarom kunt u regelmatig profiteren van mooie arrangementen, last minutes en andere acties. Zo kunt u voor een scherpe prijs heerlijke genieten van zowel ons hotel als het prachtige Drenthe. Dat maakt een paar dagen ertussenuit in ons hotel wel heel verleidelijk. Elders op onze website vindt u alle actuele arrangementen, acties en last minutes van het hotel.

Hotel of toch een andere accommodatie?
Ga goedverzorgd op ontdekkingstocht in Drenthe met een verblijf in ons hotel. Het hotel is een ideale thuisbasis voor tochten in de natuur of een bezoekje aan de dierentuin of ons attractiepark. Slaapt u liever in een andere accommodatie dan het hotel? Dan is onze gezellige familiecamping of een van de vakantiehuizen in ons vakantiepark misschien iets voor u. Wat uw voorkeur ook is, met onze accommodaties zult u altijd goed uitgerust van uw uitje kunnen genieten.

Bekijk website

Adres

Drouwenerzand Hotel
Gasselterstraat 7
9533PC Drouwen