Hotel Molenbos

Hotel Molenbos ligt in het noordelijkste puntje van Texel, vlakbij de Noordzee en de Waddenzee. Hotel Molenbos is een gastvrij 3-sterren hotel. Wij werken met een klein team om u zeer persoonlijk van dienst te kunnen zijn. De ruime hotelkamers zijn voorzien van een volledig nieuw, stijlvol interieur met Smart TV en gratis WIFI!

Faciliteiten van Hotel Molenbos
Hotel Molenbos biedt een aantal faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken.

- Sfeervol restaurant
Na een verkenningstocht over Texel kunt u ’s avonds desgewenst genieten van een heerlijk diner in het gezellige restaurant van het hotel. De keukenbrigade maakt gebruik van echte Texelse producten zoals het alom geprezen Texelse lamsvlees. Sommige ingrediënten worden zelfs vers geplukt uit eigen tuin!

- Ontbijtbuffet
Het ontbijt met verse broodjes en croissants, jus d’orange, vers fruit, eieren en een ruim assortiment beleg staat ’s ochtends tussen 8.00 en 10.00 uur in buffetvorm voor u klaar in het gezellige restaurant. Een heerlijk begin van elke dag!

- Nieuw: fietsenstalling met laadpunten
Hotel Molenbos beschikt over een overdekte fietsenstalling met 6 stroompunten voor het opladen van elektrische fietsen! Geen fietsen mee? Geen probleem! Uiteraard kunt u eenvoudig fietsen huren waaronder E-Bikes.

- In de omgeving van Hotel Molenbos
Hotel Molenbos ligt tegenover Vakantiepark De Krim. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten (sommige tegen betaling) die het vakantiepark te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld het binnenzwembad met sauna- en beautymogelijkheden. Verder treft u in de omgeving van het hotel:

- Golfbaan
Als gast van Hotel Molenbos ontvangt u 30% korting op greenfees van Golfbaan De Texelse. De golfbaan ligt op loopafstand van het hotel.

- Sportieve recreatie
De noordpunt van Texel is bijzonder veelzijdig. Naast strand en natuur is er alle gelegenheid voor sportieve recreatie. Fietsen, golfen, surfen, catamaranzeilen of paardrijden in bos en duinen. En wie durft, maakt een parachutesprong boven Texel!

Bekijk website

Adres

Hotel Molenbos
Postweg 224-226
1795JT De Cocksdorp