Hotel De Zeeuwse Kust

Het nieuwe (Familie) Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op het kindvriendelijke park; Strandpark De Zeeuwse Kust op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse in het prachtige Zeeland.

Bijna alle 40 hotelsuites zijn speciaal ingericht voor gezinnen waarbij de kinderen voorop staan. Door de aparte slaapkamer in de suite kunnen de kinderen op hun eigen kamer overnachten in stoere steigerhouten stapelbedden!

Alle sfeervol ingerichte hotelsuites, waarbij de strandbeleving in alles is terug te vinden, hebben een schuifpui naar het terras (begane grond) of balkon (1e verdieping) . Een eigen keuken met koelkast, kookplaat en magnetron. De badkamers hebben een inloopdouche en een wastafel. Er is een apart toilet. Bijna alle hotelsuites zijn te koppelen met de aansluitende suite, waardoor het mogelijk is met meer personen vakantie te vieren!

In Hotel De Zeeuwse Kust zijn naast de familiesuites nog; 6 mindervalide hotelsuites aanwezig, 2 XXL Familiesuites voor 6 personen, 1 babysuite, 2 kindersuites voor 6 personen, 1 bruidssuite en 1 wellnesssuite.

Als gast van Hotel De Zeeuwse Kust in Renesse kunt u gratis gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen op Strandpark De Zeeuwse Kust. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in Strand Café DOK.

Hotel De Zeeuwse Kust heeft twee verdiepingen en een gezellige binnenplaats die grenst aan het terras van Strand Café DOK.
Er is een lift aanwezig in het hotel. Ook huisdieren zijn welkom in een aantal hotelsuites.

Hotel De Zeeuwse Kust heeft alles in huis om uw droomvakantie te verwezenlijken!

Bekijk website

Adres

Hotel De Zeeuwse Kust
Helleweg 8
4326LJ Renesse


Telefoon:
0111468282