Groepsaccommodaties in Kennemerland

  • Deze volledig ingerichte groepsaccommodatie bevindt zich in het hoofdgebouw van DroomPark Molengroet waar ook het hotel Molengroet gevestigd is. Een accommodatie om bij uitstek te genieten van de rust. De groepsaccommodatie is voorzien van een ruime keuken met vaatwasser, combimagnetron en heteluchtoven. Badkamer met 3 douches, 2 toiletten en een mindervaliden ruimte.
    16 persoons
  • Bungalow type B heeft 4 slaapkamers. 2 slaapkamers hebben een 2 persoons bed. En 2 slaapkamers hebben een 2 persoons bed en een exrta 1 persoons bed. (3 slaapplaatsen) Bungalow type B heeft dus 2 x 2 slaapplaatsen en 2 x 3 slaapplaatsen. De bungalow heeft een woonkamer en een keuken in één ruimte. Er zijn 2 badkamers aanwezig met douche, toilet en wastafel.
    10 persoons
  • Bungalow type D heeft 4 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een 2 persoons bed en een 1 persoons bed. (3 slaapplaatsen) Bungalow Type D heeft dus 4 x 3 slaapplaatsen. De bungalow heeft een woonkamer en een keuken in één ruimte. Er zijn twee badkamers aanwezig met douche, toilet en wastafel. Op het terras zijn terrasmeubelen aanwezig.
    12 persoons