Groepsaccommodaties in Noord-Holland

 • De bungalows op Vakantiepark De Krim bieden plaats aan vier, zes, acht of elf personen. Elke bungalow heeft zijn eigen interieur en extra’s zoals een bad, sauna, extra badkamer of extra grote tuin. U kiest dus zelf een bungalow die bij u past, en dat zonder extra voorkeurskosten!
  11 persoons
 • De familievilla’s zijn zeer luxe vakantiehuizen geschikt voor 8, 10, 16 of 20 personen. Ideaal als vakantieverblijf voor het hele gezin, een familiefeest, bedrijfsuitje, vriendenweekend of een andere groepsvakantie. Ook leuk: reserveer meerdere villa’s naast elkaar bij grotere groepen!
  20 persoons
 • Deze volledig ingerichte groepsaccommodatie bevindt zich in het hoofdgebouw van DroomPark Molengroet waar ook het hotel Molengroet gevestigd is. Een accommodatie om bij uitstek te genieten van de rust. De groepsaccommodatie is voorzien van een ruime keuken met vaatwasser, combimagnetron en heteluchtoven. Badkamer met 3 douches, 2 toiletten en een mindervaliden ruimte.
  16 persoons
 • Bungalow type B heeft 4 slaapkamers. 2 slaapkamers hebben een 2 persoons bed. En 2 slaapkamers hebben een 2 persoons bed en een exrta 1 persoons bed. (3 slaapplaatsen) Bungalow type B heeft dus 2 x 2 slaapplaatsen en 2 x 3 slaapplaatsen. De bungalow heeft een woonkamer en een keuken in één ruimte. Er zijn 2 badkamers aanwezig met douche, toilet en wastafel.
  10 persoons
 • Bungalow type D heeft 4 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een 2 persoons bed en een 1 persoons bed. (3 slaapplaatsen) Bungalow Type D heeft dus 4 x 3 slaapplaatsen. De bungalow heeft een woonkamer en een keuken in één ruimte. Er zijn twee badkamers aanwezig met douche, toilet en wastafel. Op het terras zijn terrasmeubelen aanwezig.
  12 persoons
 • Ruime bungalow geschikt voor 8 (Typ A) of 10 personen (Typ C). Indeling gelijk aan type De Kleine Vliet, echter met extra ruime uitbouw aan de woonkamer. Deze bungalow is luxe ingericht en de ligging is fantastisch te noemen.
  10 persoons