Campings aan het Meer van Annecy

  • Camping La Nublière ligt direct aan het beroemde meer van Annecy, aan de voet van de Franse Alpen. Echt een fantastisch gebied voor een kampeervakantie, met bergen, water en een heerlijk mild klimaat. Vanaf het vlakke terrein van camping La Nublière loopt u zo het strand op. Of misschien legt u liever uw handdoek op één van de grasvelden aan het water.
  • Geniet van het uitzonderlijke decor van camping La Ferme de la Serraz, gelegen tussen het berggebied van de Alpen en het meer van Annecy. Neem deel aan de talloze sportieve activiteiten of kom gewoon tot rust en ontspanning door de schoonheid van het landschap. Camping La Ferme de la Serraz heeft een verwarmd zwembad van 200 m² en een apart bad voor peuters en baby's.
  • Op een afstand van minder dan 17 km van Annecy ligt de aantrekkelijke camping La Ravoire. Deze camping in de Haute-Savoie ligt op minder dan een kilometer van het meer van Annecy. Dit meer is dankzij haar fraaie ligging zeer in trek bij Nederlanders. De omgeving is rustiek en landelijk.