Beerze Bulten

Een heerlijke vakantie met kinderen vol beleving voor het hele gezin. Dat biedt Beerze Bulten, dé familiecamping van Nederland (Overijssel)!

De kampeerplekken op familiecamping Beerze Bulten in Nederland zijn extra ruim opgezet. Zo heeft u veel privacy en kunt u nog meer genieten van de rust van de natuur.

Beerze Bulten is een autovrije familiecamping en bungalowpark in Nederland en biedt u een heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met alle luxe en comfort binnen handbereik. Dankzij de vele faciliteiten hoeft u zich nooit te vervelen. De familiecamping beschikt over vele speeltuintjes verspreid over het terrein. Het schone en luxe sanitair is nooit ver weg en biedt bovendien veel aanvullend comfort, zoals kinderdouches en privésanitair op aanvraag. Dit maakt Beerze Bulten de ideale familiecamping in Nederland om uw vakantie door te brengen!

De kampeerplekken bij familiecamping Beerze Bulten zijn voorzien van:
- Privé waterpunt
- Eigen riolering
- 10 ampère elektra (verhoging ampèrage mogelijk)
- CAI aansluiting
- WiFi (exclusief)

Kamperen wordt wel heel comfortabel op deze familiecamping in Nederland! Beerze Bulten is door deze luxe en comfort dan ook absoluut een Glamping!

Neemt u graag uw hond mee op vakantie? Ook bij Beerze Bulten bent u van harte welkom.

Faciliteiten
Op deze kindercamping in Nederland vertoeft u temidden van de schitterende natuur, maar wel met velerlei faciliteiten binnen handbereik. Met name de verschillende ’all weather’ voorzieningen maken dat wij durven te zeggen: Op Beerze Bulten schijnt altijd de zon, ongeacht het weer! Dit maakt Beerze Bulten de ideale camping in Nederland voor een vakantie met kinderen!

Wat kunt u verwachten tijdens uw verblijf op Beerze Bulten?
- Een gastvriendelijke receptie.
- Een kindvriendelijk en sfeervolle brasserie.
- Spel- en theaterbeleving in het Giga Konijnenhol.
- Volop waterpret in het binnen- en buitenbad.
- Het vaak zeer gewaardeerde recreatieprogramma, inclusief theatershows en de musicals.
- Speelpret op het Giga Konijnenveld met zand, water en heel veel speeltoestellen.

Ook is het mogelijk midgetgolf, tennisbaan, fietsen en kano’s te huren. Of houdt u juist van ontspannend vissen in de Vecht?

Recreatie & Theater
Op Beerze Bulten wordt ontzettend veel georganiseerd qua recreatie en theater en houdt rekening met elke leeftijdsgroep. Van een poppenkast voor de kleinsten tot vlotten bouwen voor de wat oudere kinderen! Elke week is er een zéér uitgebreid animatie-programma volop gevarieerde en superleuke activiteiten! Via de BB Courant, de speciale en luxe uitgevoerde krant, bent u altijd op de hoogte van het animatie-programma! Ook in de maanden buiten het hoogseizoen kunt u rekenen op leuke activiteiten!

Het Giga Konijnenhol beschikt over een groot theater waar wekelijks meeleefshows worden opgevoerd. Elk jaar ontwikkelt Beerze Bulten in eigen beheer een musical met Bultje het Konijn in de hoofdrol. Kinderen op deze camping met animatie krijgen de mogelijkheid om mee te spelen in de musical. Daarnaast zijn er nog veel meer shows waaraan kinderen kunnen deelnemen.

Ook voor de volwassenen organiseren we leuke workshops en sportieve activiteiten! Wat dacht u van een workshop sieraden maken of een workshop huidverzorging? Of bent u sportief en doet u mee aan de circuittraining in het fitnesscentrum? Of aan Nordic Walking in het bos, aan de overkant van het park?

Ook in het voorseizoen is het programma zeer uitgebreid op deze camping met animatie. Blijft u liever bij uw eigen kampeermiddel of accommodatie,dan is dat dat natuurlijk ook prima.

Beauty & Wellness
Vrijetijdspark Beerze Bulten beschikt over diverse wellness faciliteiten in hun Spa, Wellness & Fun center. Hier heeft u de tijd voor ontspanning én inspanning...

1 ding is zeker: de kinderen vermaken zich hier opperbest. Maar ook u heeft vakantie: dus laat u eens lekker verwennen!

Geef uzelf een beetje aandacht. De schoonheidsspecialistes van onze beautysalon zorgen hier graag voor!
- Ontspan in ons intieme saunalandschap
- Doezel weg in de unieke zoutgrot
- Dankzij het buitenleven tijdens uw vakantie krijgt u al een gezonde kleur, maar voor een extra zonnige dimensie staat ook onze snelbruiner tot uw beschikking.

Voor zowel dames als heren een heerlijke ervaring!

Bekijk website

Adres

Beerze Bulten
Kampweg 1
7736PK Beerze