Caitwickerzand

Vakantiepark Het Caitwickerzand is een familiebedrijf met persoonlijke aandacht voor haar gasten. Het is uniek gelegen, op het mooiste stukje Veluwe, met zowel een camping als diverse accommodaties. Zeer rustig gesitueerd te midden van de bossen en zandverstuivingen.

Luxe en minder luxe verblijven, honden en paarden welkom!
Kom tot rust op vakantiepark Het Caitwickerzand. We bieden mooie, ruime kampeerplaatsen op de Veluwe, voor tenten, caravans en campers. Onze trekkershutten zijn ideaal voor liefhebbers van wandel- en fietsvakanties. Voor wie van wat meer comfort houdt, zijn er luxe bungalows aan de rand van het prachtige natuurgebied. Een familie- of jeugdweekend? Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen.

Faciliteiten op het park
- Direct toegang tot bos
- Speeltuin
- Trapveld
- Jeu de Boules baan
- Leenskelters

Onze extra services
We maken je verblijf graag nog aangenamer. Daarom bieden we een uitgebreide en persoonlijke service. Kies uit verschillende arrangementen, geniet van onze broodjesservice of huur een fiets of scooter. Ook kun je een boodschappenpakket laten klaarzetten of een buffet of barbecue door ons laten verzorgen.

- Wandelingen op maat
- Boodschappenpakket
- Broodjesservice
- Catering
- Electrische scooterverhuur
- Er-op-uit tips
- Fietsverhuur
- Wifi

Vakantie met eigen paard
Vakantieoord Het Caitwickerzand is gelegen aan de rand van de bossen en heide van de Veluwe; ideaal voor een vakantie met eigen paard. Er zijn verschillende ruiterroutes uitgezet in de directe omgeving. De bekende Veluwe Trail (300 km) grenst direct aan het park.

Weidegang
Naast diverse accommodaties (trekkershutten, bungalows, kampeerplaatsen en een groepsaccommodatie) is het bij ons mogelijk om een weidegang te huren. Dit geeft u de kans om in de vakantie met uw eigen paard de omgeving van ons park en de mooie Veluwe te verkennen. Er zijn 6 aparte weiden. Op deze wijze hoeven paarden die elkaar niet kennen ook nooit bij elkaar in de weide te staan. De totale capaciteit van onze weidegang is 40 paarden. Tevens is er hooi voor uw paard verkrijgbaar. En er is ruimte om de trailer te stallen.

Bekijk website

Adres

Caitwickerzand
Hennepstede 50
3888NT Uddel


Telefoon:
0577-456295