Villapark Panjevaart - Hoeven


Tips voor uitstapjes:
- Natuurgebied De Rucphense heide
- Golfbaan De Stok (9 holes) in Roosendaal. Golfbaan “De Stok” is een mix tussen Britse en Amerikaanse stijl baan
- De stad Antwerpen met zijn gezellige terrassen, aparte winkeltjes en levendige haven
- De stad Breda met haar gezellige Grote Markt
- Outlet shopping centre Rosada in Roosendaal
- Sky-diven in Roosendaal
- Efteling in Kaatsheuvel
- Kinderspeelparadijs Bal-Lorig
- Nationaal park De Biesbosch (o.a. rondvaart)
- Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen
- Safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek
- Skidôme in Rucphen
- Walibi in Wavre (België)
- Zoo in Antwerpen (België)
- Bobbejaanland in Lichtaart (België)
- Plopsaland in Hasselt (België)

Waterspeelpark Splesj!
Villapark Panjevaart grenst aan Waterspeelpark Splesj! Het leukste waterspeelpark van Nederland en België! U ontvangt gratis toegangskaartjes tot het waterpark wanneer u een verblijf boekt in de types 'Wellness', 'Kindvriendelijk' en/of 'Comfort' van Villapark Panjevaart. De toegangskaartjes voor andere bezoekers bedragen € 10,- per dag per persoon. Let wel op: veel van de faciliteiten die bij het park genoemd worden, liggen op waterspeelpark Splesj. Het waterpark ligt echter op loopafstand.

Een dag ongekend veel waterpret!

Een dag Splesj is een dag ongekend veel waterpret! Hier roetsj je onbeperkt, zo vaak als je wilt, van spectaculaire glijbanen als de Super Crater, Wildwater River Ride, de Sidewinder, Kamikaze, Waverider, Booster of Anaconda.

Je maakt een dolle trip in een trechter, schiet een donkere waterbaan met lichteffecten in of pijlsnel in een band de halfpipe af. Alle glijbanen zijn hier superlang! Molly & Caatje bewaken samen met kinderen Slot Hoevenstein aan het familiebad. Houd het spetterkasteel in de gaten want daar valt de ...

Rondom de glijbanen en zwembaden vind je een grote ligweide met volop picknickplaatsen waar je lekker bij kunt komen van alle doldwaze attracties. Maar er is nog meer!

Plons van metershoge duikplanken in het duikbassin of maak een ritje in de 'Splesj Express' langs de roeivijver met waterfietsen en roeiboten en door de grote speeltuin met draaimolens, trampoline, overslagschommels, midgetgolf en vele andere speeltoestellen.

Het waterspeelpark Splesj (buitenbad en buitenspeeltuin) is dagelijks geopend van 28 april tot en met 30 juni van 10.00 tot 18.00 uur en van 1 juli tot en met 2 september van 10.00 tot 19.00 uur.

Let op bij Waterspeelpark Splesj! zijn honden niet toegestaan.

Hoeven

De gemeente Halderberge heeft de toerist en recreant veel afwisseling te bieden. Sportieve activiteiten, intens genieten van de natuur en niet te vergeten een bezoek aan de vele musea en monumenten