u zoekt in

Gevonden in Den Haag

Roompot Vakantiecentrum Kijkduinpark - Den Haag


Vakantiepark Kijkduin is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Een kindvriendelijk park met veel speeltuintjes en een overzichtelijk peuterbad in het overdekte zwembad. Gelegen aan een rustig strand en met leuke pretparken in de buurt. Het wordt nog een hele toer om de kinderen weer mee naar huis te krijgen!
De stranden van Kijkduin hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

In onze chalets, white camp cottages en op kampeerplaatsen kunt u tegen betaling gebruik maken van een draadloze internetverbinding.
In bungalows K6A en K7A heeft u een gratis draadloze internetverbinding.

Faciliteiten
Vakantiepark Kijkduin is een echte familiebestemming. Kinderspeelschip Kijkduinrover, de Koos Kids Club, een uitgebreid sport- en animatieprogramma en verschillende speeltuintjes... De kinderen zullen zich niet vervelen! Maar ook voor u is er genoeg te doen met de all weather tennisbanen, een 9 holes golfbaan naast het park en een volley- en voetbalveld. Nieuw zijn de jeu de boulesbaan, de trampoline en het beachvolleybalveld en Vakantiepark Kijkduin is het eerste Roompot park met een eigen lasergame hal! U heeft gratis toegang tot het overdekte zwembad met whirlpool. Ook uw hond is in een aantal accommodaties en op de camping van harte welkom. Vakantiepark Kijkduin ligt direct aan het strand, waar u heerlijk kunt wandelen. Ook vindt u hier één van de beste kitesurfspots van Nederland. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ca 1,5 km afstand.

Vakantiecentrum Kijkduinpark is een Roompot park. Roompot Vakanties biedt volop vakantiemogelijkheden in Nederland, Duitsland en België. Maar ook voor een schitterend verblijf in hét vakantieland bij uitstek, Frankrijk, bent u bij ons aan het juiste adres.


Adres

Roompot Vakantiecentrum Kijkduinpark
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555NW Den Haag

Telefoon0900 - 8810 (€ 0,20 p/m)
E-mailstuur een e-mail
Websitehttp://www.roompot.nl open de website
Open de website

Kaart