Roompot Bospark De Bikkels - Vlierden


De bungalows en chalets van Bospark De Bikkels liggen midden in het bos, verscholen in het beroemde natuurgebied De Peel. Lange wandelingen, fietstochten of picknicks, het kan direct vanaf het park! In de weekenden en in schoolvakanties kunnen jong en oud gratis deelnemen aan Sport & Animatie activiteiten. Het park is kleinschalig opgezet, autovrij en heeft bescheiden faciliteiten. Bospark De Bikkels staat voor rust, ruimte en natuur!

Faciliteiten
Bospark De Bikkels is een autovrij park, óók op aankomst- en vertrekdagen. U kunt uw auto op de centrale parkeerplaatsen neerzetten en met de bagagekarren uw bagage naar de vakantiewoning brengen. Voor electrische fietsen zijn er oplaadpunten voorzien. In de schoolvakanties is er een Sport & Animatieprogramma.

Let op, de faciliteiten op Bospark De Bikkels zijn gesloten in de midweken van 27-10-2014 tot 19-12-2014. Van 06.01.2014 tot 14.02.2014 zijn de faciliteiten de hele week gesloten.

Roompot Bospark De Bikkels is een Roompot park. Roompot Vakanties biedt volop vakantiemogelijkheden in Nederland, Duitsland en België. Maar ook voor een schitterend verblijf in hét vakantieland bij uitstek, Frankrijk, bent u bij ons aan het juiste adres.


Adres

Roompot Bospark De Bikkels
Biesdeel 4
5756PK Vlierden

Telefoon0900 - 8810 (€ 0,20 p/m)
E-mailstuur een e-mail
Websitehttp://www.roompot.nl open de website
Open de website

Kaart