Bungalowpark Campanula - Sint Maartenszee

Park Campanula is een klein en mooi gelegen bungalowpark in Sint Maartenszee, op loop- en fietsafstand van het Noord-Hollandse strand.

De ruime en comfortabele bungalows liggen beschut op het park en zijn voorzien van alle gemakken, zoals een magnetron, afwasmachine en oven. Verder heeft Campanula een overdekt zwembad, zeven dagen per week waarborg voor heerlijk verwarmd zwemwater, een kinderbad, zonnebank, moderne Finse sauna met Turks stoombad en een gezellige bar.
Voor alle huurders geldt: gratis zwemmen!!!

Campanula telt 2 moderne all weather tennisbanen, een midgetgolfveld met 18 banen en voor de kleintjes een aantal speelveldjes met diverse speeltoestellen. Centraal op Campanula ligt het grote sportveld, onder meer ‘aangekleed’ met tafeltennistafels. Het park heeft vele voorzieningen, tot en met een goed uitgeruste wasserette.

Bungalows
Alle typen bungalows van Campanula zijn vrijstaand, rustig en beschut gelegen. Het (overdekte) zonneterras is bij àlle bungalows gericht op het zuiden. De inrichting is functioneel en gerieflijk. De hoge waardering danken de bungalows van Campanula dan ook niet alleen aan de standaardvoorzieningen als magnetron, centrale verwarming en TV met kabelaansluiting. Op alle bedden liggen 1-persoonsdekbedden.

Campanula telt naast de verschillende bungalows ook een aantal houten stacaravans. Deze variëren van 3 tot 3,5 meter breed en 9 tot 12 meter lang.


Adres

Bungalowpark Campanula
Belkmerweg 62
1753KK Sint Maartenszee

Telefoon:
0224 - 56 15 02

E-mail:
stuur een e-mail

Website:
http://www.parkcampanula.nl open de website

Open de website


toon op de kaart Bewaar als favoriet