Roompot Vakantiecentrum Kijkduinpark

Vakantiepark Kijkduin is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Een kindvriendelijk park met veel speeltuintjes en een overzichtelijk peuterbad in het overdekte zwembad. Gelegen aan een rustig strand en met leuke pretparken in de buurt. Het wordt nog een hele toer om de kinderen weer mee naar huis te krijgen!

De stranden van Kijkduin hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Faciliteiten
De bungalows K6A en K7A beschikken over gratis WiFi. Voor de kampeerplaatsen, chalets en white camp cottages kunt u tegen betaling gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark Kijkduin is een echte familiebestemming en direct aan het strand gelegen. U vindt hier één van de beste kitesurfsports van Nederland. Op het vakantiepark is voor kinderen van alles te beleven. Kinderspeelschip Kijkduinrover, de Koos Kids Club, een uitgebreid gratis sport- en animatieprogramma en verschillende speeltuintjes... Maar ook voor u is er genoeg te doen met de all weather tennisbanen, een 9 holes golfbaan naast het park en een volley- en voetbalveld. Ook is er een jeu de boulesbaan, een trampoline, een beachvolleybalveld en een lasergame hal! U heeft gratis toegang tot het overdekte zwembad met whirlpool.

Vakantiecentrum Kijkduinpark is een Roompot park. Roompot Vakanties biedt volop vakantiemogelijkheden in Nederland, Duitsland en België. Maar ook voor een schitterend verblijf in hét vakantieland bij uitstek, Frankrijk, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk website

Adres

Roompot Vakantiecentrum Kijkduinpark
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555NW Den Haag

toon op de kaart

Telefoon:
0900-8810 (€ 0,20 p/m)

E-mail:
stuur een e-mail