Bad Hulckesteijn

Bad Hulckestijn is een splinternieuw recreatiepark, direct gelegen aan het prachtige water van het Nijkerkernauw op de Veluwe. Op het nieuwe Bad Hulckesteijn wordt hard gewerkt aan een complete metamorfose. Diverse luxe faciliteiten zullen gerealiseerd worden, waaronder een heerlijk restaurant met ruim terras, een recreatieruimte, een zwembad, een snackbar, de receptie en diverse speeltoestellen. In de naastgelegen jachthaven legt u uw eigen boot aan en geniet u samen met andere watersporters. U vaart of zeilt zó richting het Veluwemeer of het IJsselmeer.

Faciliteiten
- Nijkerkernauw & Strand
De unieke ligging, direct aan het Nijkerkernauw, is ideaal voor een dagje watersport of een dagje strand. De kleine zandstrandjes zijn ruim overzichtelijk, zodat een dagje strand met kinderen prima te doen is! Het water is vrij ondiep en veel watersporters komen hier helemaal aan hun trekken.

- Brasserie De Vuurtoren
Wilt u even tot rust komen, genieten van de natuur en tegelijkertijd iets eten of drinken? Of even gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje koffie en een stuk gebak? Bezoek dan de splinternieuwe horecagelegenheden op Bad Hulckesteijn! U kunt bij ons genieten van een kop koffie met wat lekkers, een (uitgebreide) lunch of 3-gangen menu. Na of tijdens een heerlijke fiets- of wandeltocht in de omgeving kunt u bij ons neerstrijken op het stijlvolle zonneterras maar ook binnen zult u zich gelijk thuis voelen door de sfeervolle, gezellige inrichting.

- Receptie & parkwinkel
Bij de receptie wordt u hartelijk ontvangen door onze medewerkers, die bereid zijn om uw vragen te beantwoorden, opmerkingen in behandeling te nemen en u altijd vriendelijk te woord te staan. Verder beschikt de receptie over een parkwinkel, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

De parkwinkel is geïntegreerd in de receptie, zodat u altijd de eerste levensmiddelen in handbereik heeft. Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende broodjes, beleg, dagverse producten, dranken en tussendoortjes.

- Sporten & spelen
Niemand hoeft zich te vervelen... tenzij u dat zelf wilt natuurlijk. Maar anders is er genoeg te doen met de vele sport- en spelmogelijkheden op Bad Hulckesteijn.
* Vismogelijkheden
* Speeltoestellen
* Animatie
* Speelhonk Cabana

Bekijk website

Adres

Bad Hulckesteijn
Hulckesteijn 3
3861MZ Nijkerk